Saturday, November 09, 2013

Bokens dag

BOKENS DAG

Jag var på Bokens dag i Värnamo för andra gången, ett trevligt arrangemang med intressanta författare.
Ninni Schulman som skrivit Svara om du hör mig, Therése Söderlind som skrivitVägen mot Bålberget och Mikael Bergstrand som skrivit Delhis vackraste händer.

Moderator Ulla Strängberg, Denise Rudberg som skrivit Ett litet snedsprång och Fredrik Sjöberg som skrivit Ge upp idag - imorgon kan det vara för sent. 

Jag tyckte att Bergstrands förra bok Delhis vackraste händer var jätterolig så nu vill jag läsa uppföljaren Dimma över Darjeeling. 

Ninni Schulman berättade att hon är 144 cm och har varit gift med Alex och Kalles bror, för det brukar folk undra. Hon kommer från lilla Lesjöfors och hennes böcker utspelas i Värmland. 
 

2 comments:

Bokomaten said...

Det blev ingen bokens dag för mig. Jag hade planerat att ta mig till Hässleholm men saker kom ivägen och sedan blev det för sent på dagen för att åka. Men nästa år så kanske.:) Lyssna de dock på Ninni S på mässan och hon var superintressant. Inte läst något av henne alls, men blev lite sugen. Hon säljer ju som smör.

Ylva said...

Jag brukar inte läsa deckare men de där låter spännande. Det är lite kul för mig som bott i Värmland (Stöllet) att läsa om det.